de Suikervrije Bier Specialist

Gratis verzenden boven €85,00 (NL)

Gratis afhalen in Enschede

Verzendkosten €6,50 (NL)
cfa6911b80ca0f442f953e05dc72cdeb.gif
Webwinkel Keurmerk
Nieuwsbrief aanmelding
Aanmelden

Algemene voorwaarden

Algemene voorwaarden de Suikervrije Bier Specialist en de webshop www.biersuikervrij.nl

Er gelden voor consumenten en voor zakelijke afnemers afwijkende voorwaarden.
 
Algemene voorwaarden Consumenten
De voorwaarden voor consumenten zijn overeenkomstig de nieuwe consumentenwet zoals deze 13 juni 2014 in werking is getreden. De voorwaarden voor consumenten zijn onderstaand te lezen en ook te downloaden als pdf document. Bij het bestellen van het glutenvrije bier dient u zich akkoord te verklaren met deze algemene voorwaarden alvorens u kunt afrekenen.

Voor de aanschaf en gebruik van cadeaubonnen gelden aanvullende voorwaarden welke staan vermeld in de aanvullende voorwaarden cadeaubonnen voor consumenten.


Nog vragen of opmerkingen?
Indien u vragen heeft of opmerkingen over onze algemene voorwaarden voor consumenten, neem dan a.u.b. contact op met onze klantenservice via het email adres service@suikervrijebierspecialist.nl. In het geval van wijziging van onze algemene voorwaarden voor consumenten vindt u op onze website altijd de meeste recente informatie hierover.

 
Algemene voorwaarden Zakelijke afnemers
Zakelijke afnemers zijn natuurlijk persoon of rechtspersoon, die staat ingeschreven bij het handelsregister van de Kamer van Koophandel en die beschikt over een btw-nummer. De voorwaarden voor bedrijven zijn onderstaand te downloaden. Bij het bestellen van artikelen dient u zich akkoord te verklaren met deze algemene voorwaarden alvorens u kunt afrekenen. Op al onze aanbieden, offertes, orders en overeenkomsten voor zakelijke afnemers gelden onze Algemene Voorwaarden van de Suikervrije Bier Specialist voor bedrijven.
Voor een correcte werking maakt deze website gebruik van cookies.
Webwinkel Keurmerk

Wij verkopen geen alcoholhoudende dranken aan jongeren onder de 18 jaar.
U dient 18 jaar of ouder te zijn om deze site te bezoeken.