de Suikervrije Bier Specialist

Gratis verzenden boven €85,00 (NL)

Gratis afhalen in Enschede

Verzendkosten €6,50 (NL)
cfa6911b80ca0f442f953e05dc72cdeb.gif
Webwinkel Keurmerk
Nieuwsbrief aanmelding
Aanmelden
Betalen bij de Suikervrije Bier Specialist is volkomen veilig. Onze bestel- en betaalomgeving is beveiligd door middel van een encryptie via een Secure Socket Layer (SSL). Wij maken voor onze betaaldiensten gebruik van de diensten van Mollie, allen door de Nederlandse Bank goedgekeurde dienstverleners voor het aanbieden van iDEAL (vergunning betaaldienstverlener). Mollie is een bekende aanbieder en staat bekend om haar betrouwbaarheid en gebruiksvriendelijkheid. Afhankelijk van de soort betalingstransactie kunt u ook op uw bankafschrift Mollie tegenkomen in de vorm van de tenaamstelling "STG MOLLIE PAYMENTS".

Bij de Suikervrije Bier Specialist kunt u kiezen uit de volgende betaalmogelijkheden:

iDEAL

Nederlandse klanten kunnen met iDEAL vertrouwd, veilig en gemakkelijk hun online bestelling afrekenen. U rekent af in de vertrouwde en beveiligde internet betaalomgeving van uw eigen bank (ABN AMRO, ASN Bank, Bunq, ING, Knab, MoneYou, Rabobank, RegioBank, SNS Bank, Triodos Bank en Van Lanschot). Voor meer informatie kunt u de website van iDEAL bezoeken.
Betalen met
iDEAL is gemakkelijk en zorgt ervoor dat wij uw bestelling snel kunnen verwerken. Als u betaalt met iDEAL ontvangen wij uw betaling direct en kan uw bestelling ook direct worden klaargemaakt voor verzending.
  • Kies bij de betaalopties voor "iDEAL
  • U wordt nu doorgeleid naar de eigen vertrouwde internetbankieromgeving van uw bank, vul hier de benodigde gegevens in. Controleer eventueel de beschikbaarheid van iDeal met uw bank via https://beschikbaarheid.ideal.nl/
  • Het bedrag wordt dan direct van uw rekening afgeschreven, wij krijgen dan een bericht dat de bestelling is betaald
  • Nadat u de betaling heeft voltooid, is het belangrijk om terug te keren naar onze webwinkel. Alleen dan kan ons systeem controleren of de betaling is geslaagd!

Vooraf overmaken (overschrijving)

U kunt er ook voor kiezen om uw bestelling te betalen via bankoverschrijving. Als u deze optie kiest en de bestelling plaatst, ontvangt u van ons een email met de bevestiging van uw bestelling en alle gegevens om de betaling te voldoen. U kunt uw betaling overmaken naar SNS rekeningnummer 0907466257 (IBAN nummer NL56 SNSB 0907 4662 57 – BIC nummer SNSBNL2A) t.n.v. de Glutenvrije Bier Specialist V.O.F. te Enschede onder vermelding van het bestelnummer.
LET OP: het kan tot drie dagen duren voordat uw betaling bij ons zichtbaar is. Uw bestelling wordt pas verzonden nadat wij uw betaling hebben ontvangen
! U ontvangt van ons bericht zodra uw betaling is ontvangen.
 

PayPal

U kunt bij ons ook betalen met PayPal, indien u voor deze optie kiest in het winkelwagen proces wordt u doorgestuurd naar de beveiligde site van PayPal. Hier kunt u inloggen met uw gegevens en de betaling afronden. Als u nieuw bent bij PayPal moet u zich eerst registreren of een gastaccount opzetten. Voor meer informatie kunt u de website van PayPal bezoeken.
Omdat PayPal hogere transactie kosten in rekening brengt, rekenen wij een kleine toeslag van 3,4% over het totaalbedrag. Indien u via PayPal betaalt middels "Uitgestelde bankbetaling" zullen wij uw bestelling pas verzenden als de betaling definitief is.

PayPal biedt een unieke service: na registratie op de site van PayPal kunt u, indien u betaald heeft via PayPal, gebruik maken van een vergoeding van de retourkosten door PayPal. Voor meer informatie en de voorwaarden verwijzen wij u naar
de speciale webpagina van PayPal.

PayPal vergoed uw retourkosten

Creditcard (Mastercard, VISA, Maestro, Carte Bancaire, American Express)

Betalen met een creditcard is ook mogelijk. Wij accepteren creditcards van Mastercard, Visa, MaestroCarte Bancaire (CB) en American Express. Een creditcard staat voor een gemakkelijke en veilige manier van betalen. Als u gaat betalen typt u uw kaartnummer en vervaldatum in. Soms moet u daarna ook nog de laatste drie cijfers intypen die op de achterkant van uw creditcard staan. Het bedrag wordt opgenomen op uw volgende betalingsoverzicht. U kunt dit bedrag controleren voordat het van uw rekening afgeboekt wordt. Omdat een creditcard hogere transactie kosten met zich mee brengt, rekenen wij een kleine toeslag van 2,8% over het totaalbedrag.

Bancontact/Mister Cash

Bancontact is een betaalmethode voor bestellingen vanuit (de grensstreek met) België. Bij Bancontact, voorheen bekend als Bancontact/Mister Cash, kunt u direct veilig en gemakkelijk uw online aankoop bij ons afrekenen. U rekent af in uw vertrouwde internet betaalomgeving, op basis van specifieke beveiligingsmethodes van uw eigen bank. Voor meer informatie kunt u de website van Bancontact/Mister Cash bezoeken.
Als u telebankiert, kunt u direct gebruik maken van deze betaalmethode, zonder dat u zich hoeft aan te melden. Omdat
Bancontact/Mister Cash hogere transactie kosten in rekening brengt, rekenen wij een kleine toeslag van 1,5% over het totaalbedrag.

Sofort Banking

Sofort Banking is een betaalmethode voor bestellingen vanuit (de grensstreek met) Duitsland en België. Ook in Oostenrijk en Zwitserland wordt Sofort Banking veel gebruikt. Met het gemakkelijke en veilige betaalsysteem Sofort Banking kunt u betalen zonder dat u zich registreert. Het enige dat u nodig heeft zijn de toegangsgegevens van uw internet bankrekening. Voor meer informatie kunt u de website van Sofort Banking bezoeken. Omdat Sofort Banking hogere transactie kosten in rekening brengt, rekenen wij een kleine toeslag van 0,9% over het totaalbedrag.

Belfius Direct Net

Belfius Direct Net is een betaalmethode voor bestellingen vanuit (de grensstreek met) België. Als één van Belgisch grootste banken voorziet Belfius in een eigen betaaloplossing voor haar klanten. Belfius klanten kunnen Belfius Direct Net in hun vertrouwde bankomgeving realtime betalingen verrichten. Voor meer informatie kunt u de website van Belfius Direct Net bezoeken. Omdat Belfius Direct Net hogere transactie kosten in rekening brengt, rekenen wij een kleine toeslag van 0,9% over het totaalbedrag.

KBC/CBC

KBC/CBC is een betaalmethode voor bestellingen vanuit (de grensstreek met) België. De KBC/CBC-Betaalknop is een online betaalmethode voor de klanten van de KBC en CBC, samen de grootste bank van België. KBC richt zich op Vlaanderen en CBC op Wallonië. De banken bieden hun klanten een betaalknop aan waarmee gemakkelijk en snel online betaald kan worden. Via de KBC/CBC-Betaalknop betalen klanten hun online aankopen vanuit hun eigen vertrouwde online bankomgeving.  Voor meer informatie kunt u de website van KBC/CBC bezoeken. Omdat KBC/CBC hogere transactie kosten in rekening brengt, rekenen wij een kleine toeslag van 0,9% over het totaalbedrag.

Rembours

Voor Nederlandse klanten is het ook mogelijk om de bestelling onder rembours geleverd te krijgen. Het rembourspakket wordt overhandigd aan u als het verschuldigde bedrag is betaald aan de chauffeur van onze pakketdienst. Hiermee wil de Suikervrije Bier Specialist zekerheid bieden aan die klanten die huiverig staan tegen het vooraf betalen van bestellingen. Belangrijk om te weten is dat een remboursverzending is alleen mogelijk naar een adres binnen Nederland (uitgezonderd Marken, Texel, Vlieland, Terschelling, Ameland en Schiermonnikoog). Postbus adressen zijn niet mogelijk. Voor rembours leveringen brengen wij een toeslag in rekening welke afhankelijk is van het gewicht van de zending (minimaal € 13,50 per zending, maximaal toegestaan rembours gewicht per levering is 30 kg).
Indien u uw bestelling onder rembours wenst te ontvangen dan verzoeken wij u hierover contact opnemen via
service@suikervrijebierspecialist.nl. Wij kunnen u dan informeren wat de rembourskosten zullen zijn voor de door u gewenste bestelling.

Billink achteraf betalen

Met Billink Achteraf Betalen bieden wij een mogelijkheid aan u als consument om uw bestelling achteraf te gaan betalen. Billink is de pionier op het gebied van achteraf betalen, is gericht op Nederlandse consumenten en is veilig, betrouwbaar, snel... en Nederlands! Betalen met Billink doet u achteraf, nadat u uw bestelling veilig ontvangen hebt. Wel een zo’n veilig en prettig gevoel.
Hoe werkt het?
Op de afrekenpagina selecteert u als klant de betaaloptie “Billink”. Het kan zijn dat u als klant vervolgens wordt gevraagd extra gegevens in te vullen om een goede kredietwaardigheidstoets uit te voeren. Het maximale bedrag dat via Billink kan worden afgerekend is € 250,00. Billink zal de gegevens online en real-time controleren op kredietwaardigheid. Indien u als klant niet in aanmerking komt om achteraf te betalen heeft u direct de mogelijkheid om alsnog af te rekenen via een andere betaalmethode.
Indien u als klant wordt toegelaten door Billink, zal de bestelling worden geaccepteerd. De Suikervrije Bier Specialist verstuurt de bestelde producten en Billink stuurt de factuur na. Deze factuur dient u binnen 14 dagen te voldoen. Deze factuur kan eenvoudig via een overschrijving of via iDEAL vanuit de mail worden betaald. Omdat Billink hogere transactie kosten in rekening brengt, rekenen wij een toeslag van € 0,71 per bestelling en 2,75% over het totaalbedrag.

Meer informatie over Billink achteraf betalen kunt u terugvinden onze speciale informatiepagina.
Voor een correcte werking maakt deze website gebruik van cookies.
Webwinkel Keurmerk

Wij verkopen geen alcoholhoudende dranken aan jongeren onder de 18 jaar.
U dient 18 jaar of ouder te zijn om deze site te bezoeken.