de Suikervrije Bier Specialist

Gratis verzenden boven €85,00 (NL)

Gratis afhalen in Enschede

Verzendkosten €6,50 (NL)
cfa6911b80ca0f442f953e05dc72cdeb.gif
Webwinkel Keurmerk
Nieuwsbrief aanmelding
Aanmelden

Winkelen is bierdoppen sparen: het spaarpunten systeem van de Suikervrije Bier Specialist

Bij de Suikervrije Bier Specialist kunt u sparen voor mooie kortingen op uw aankopen. Hierdoor wordt het nog leuker en aantrekkelijker voor u om Suikervrij bier te kopen. Onze spaarpunten worden aangeduid met 'bierdoppen'. U spaart automatisch bierdoppen bij elke bestelling, bij het plaatsen van product reviews en bij het plaatsen van een review in ons gastenboek.
 

Hoe kunt u bierdoppen sparen?

Om bierdoppen te kunnen sparen moet u een gebruikersaccount hebben aangemaakt via onze webshop. Zonder account is het niet mogelijk om bierdoppen te sparen. Na inloggen op uw account kunt u op de volgende manieren bierdoppen sparen:
  • schrijf een product review: u ontvangt hiervoor 2 bierdoppen. Hiermee helpt u ons en uw mede webshop bezoekers door het delen van uw bier ervaringen;
  • schrijf een review over onze webshop in ons gastenboek: u ontvangt hiervoor 2 bierdoppen. Hiermee helpt u ons en uw mede webshop bezoekers door het delen van uw ervaringen;
  • en uiteraard met boodschappen doen bij de Suikervrije Bier Specialist: voor iedere € 10,00 aan Suikervrij bier die u bij ons besteld ontvangt u 1 bierdop.
 

Hoeveel is een gespaarde bierdop waard?

Elke gespaarde bierdop heeft een waarde van € 0,30.
 

Wat kunt u doen met de gespaarde bierdoppen?

U kunt de gespaarde bierdoppen inwisselen als extra korting bij het winkelen bij de Suikervrije Bier Specialist. Het inwisselen van de bierdoppen vindt plaats bij het afrekenen van de bestelde bieren. Bierdoppen kunnen worden ingewisseld bij bestedingen vanaf € 35,00 incl. btw.
 

Wanneer worden mijn bierdoppen bijgeschreven?

Bierdoppen spaarpunten die worden toegekend na het bestellen van bieren zullen automatisch worden bijgeschreven op uw spaarsaldo zodra de bestelling door ons op de status "geleverd" is gezet. Dit vindt plaats binnen een aantal dagen nadat wij de bevestiging van onze pakketdienst hebben gekregen dat de bestelling is bezorgd.
Bierdoppen spaarpunten voor product reviews en voor reviews in ons gastenboek zullen na goedkeuring van de review worden toegevoegd aan uw spaarsaldo.

 

Heeft u vragen over ons bierdoppen spaarsysteem?

Indien u vragen heeft over ons bierdoppen spaarsysteem dan kunt u een e-mail sturen naar onze klantenservice via service@Suikervrijebierspecialist.nl. Ook kunt u via het contactformulier een boodschap achterlaten.
 

Met bierdoppen sparen kunt u korting vergaren! Veel plezier met het sparen van uw bierdoppen!

Voor een correcte werking maakt deze website gebruik van cookies.
Webwinkel Keurmerk

Wij verkopen geen alcoholhoudende dranken aan jongeren onder de 18 jaar.
U dient 18 jaar of ouder te zijn om deze site te bezoeken.