de Suikervrije Bier Specialist

Gratis verzenden boven €85,00 (NL)

Gratis afhalen in Enschede

Verzendkosten €6,50 (NL)
cfa6911b80ca0f442f953e05dc72cdeb.gif
Webwinkel Keurmerk
Nieuwsbrief aanmelding
Aanmelden
Het bekijken en gebruiken van deze website betekent dat de gebruiker instemt met de onderstaande bepalingen:

Aansprakelijkheid

De webshop van de Suikervrije Bier Specialist is met de grootst mogelijke zorgvuldigheid samengesteld. De Suikervrije Bier Specialist streeft daarbij naar juistheid en volledigheid van de informatie op deze site. De juistheid of volledigheid wordt echter niet gegarandeerd en aan de informatie kunnen geen rechten worden ontleend. Aansprakelijkheid van de Suikervrije Bier Specialist voor de verstrekte informatie of de gevolgen van het gebruik daarvan is uitgesloten. Dit geldt tevens voor de gevolgen van het niet toegankelijk zijn van deze website, om welke reden dan ook. Iedere aansprakelijkheid voor eventuele schade – direct dan wel indirect – ten gevolge van toegang en gebruik van de website, de verstrekte informatie of de gevolgen van het gebruik daarvan, wordt door de Suikervrije Bier Specialist nadrukkelijk afgewezen. Ideeën, opmerkingen en klachten over onze website kunt u versturen naar service@suikervrijebierspecialist.nl.
 

Verwijzingen en hyperlinks

Op de website van de Suikervrije Bier Specialist wordt in een aantal gevallen verwezen naar websites verstrekt door derden. Dergelijke informatie is door de Suikervrije Bier Specialist niet nader beoordeeld op juistheid, volledigheid of actualiteit. De Suikervrije Bier Specialist aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de inhoud van de websites die niet door haar worden onderhouden en waarnaar wordt verwezen, of die verwijzen naar de website van de Suikervrije Bier Specialist.
 

Intellectueel eigendom

Alle werken en informatie op de website van de Suikervrije Bier Specialist en op de webshop www.bierSuikervrij.nl zijn eigendom van het bedrijf en vallen onder de bepalingen van het auteursrecht. Het is uitsluitend toegestaan deze werken en informatie op het beeldscherm te bekijken en ten behoeve van eigen gebruik af te drukken. Iedere bewerking, openbaarmaking en verveelvoudiging, waaronder begrepen verspreiding, verzending, opneming in een ander werk, netwerk of website, vertaling of commercieel gebruik is niet toegestaan.
 

Aanbiedingen

Het kan zijn, dat artikelen die door ons worden aangeboden, door allerlei redenen niet in verkrijgbaar zijn. Mochten deze dan ook uit voorraad en/of uitverkocht zijn, dan vragen wij hiervoor uw begrip.
Prijswijzigingen, tekst- of drukfouten en uitverkocht voorbehouden. Prijzen zijn inclusief statiegeld voor bieren.
Voor een correcte werking maakt deze website gebruik van cookies.
Webwinkel Keurmerk

Wij verkopen geen alcoholhoudende dranken aan jongeren onder de 18 jaar.
U dient 18 jaar of ouder te zijn om deze site te bezoeken.