de Suikervrije Bier Specialist

Gratis verzenden boven €85,00 (NL)

Gratis afhalen in Enschede

Verzendkosten €6,50 (NL)
cfa6911b80ca0f442f953e05dc72cdeb.gif
Webwinkel Keurmerk
Nieuwsbrief aanmelding
Aanmelden

Retourneren

U heeft het recht uw bestelling tot 14 dagen na ontvangst van uw bestelling zonder opgave van reden te annuleren. U heeft na annulering nogmaals 14 dagen om uw bestelling terug te sturen. U krijgt dan het volledige orderbedrag inclusief verzendkosten gecrediteerd. De Suikervrije Bier Specialist zal dit bedrag na aanmelding van uw retour zo spoedig mogelijk, doch uiterlijk binnen 14 dagen, terugbetalen mits de artikelen in goede orde zijn ontvangen. Enkel de kosten voor retour van u thuis naar de Suikervrije Bier Specialist zijn voor eigen rekening. U kunt alleen niet aangebroken, complete bestellingen terugsturen.

Indien u gebruik maakt van uw herroepingsrecht, moet het product met alle geleverde toebehoren en in de originele staat en verpakking aan de Suikervrije Bier Specialist geretourneerd worden. Retourzendingen zijn voor risico van de koper. Dit houdt in dat de Suikervrije Bier Specialist niet aansprakelijk is voor het beschadigen of zoekraken van retour gestuurde artikelen. Vraag daarom altijd om een verzendbewijs en bewaar deze goed.

Om gebruik te maken van dit recht dient u het retour formulier invullen en retourneren via service@suikervrijebierspecialst.nl onder vermelding van “Retour”. Producten die worden teruggestuurd zonder aanmelding vooraf / retourformulier zullen niet worden geaccepteerd. Vermeld ten alle tijden uw bestelnummer, naam en adres duidelijk zichtbaar.

Ingebruikneming na constatering van gebreke, beschadiging ontstaan na constatering van gebreke, bezwaring en/of doorverkoop na constatering van gebreke, doet dit recht tot terugzending geheel vervallen.

Voor sommige artikelen geldt dat het niet mogelijk is om het artikel te retourneren. Dit geldt voor speciaal voor u bestelde artikelen, artikelen met een verkorte houdbaarheidsdatum (bij het artikel staat dan vermeld dat het artikel niet kan worden geretourneerd of dat het een actie betreft met een verkorte THT datum). Het herroepingsrecht is dan ook niet van toepassing. De verkoop is hiermee na succesvolle betaling definitief. Ook artikelen waar de verzegeling (kurk, kroonkurk, flessendop, schroefdop, beugeldop etc.) van verbroken is kunnen niet worden retour genomen.

Voor het terugbetalen van reeds betaalde bedragen hebben wij tevens uw bankrekeningnummer nodig. Het rekeningnummer dat u opgeeft voor de terugbetaling dient gelijk te zijn aan het rekeningnummer waarvan u de betaling aan de Suikervrije Bier Specialist heeft gedaan. Dit i.v.m. het voorkomen van eventuele fraude met terugbetalingen. Uitbetaling zal plaatsvinden nadat de retourzending is gecontroleerd en in goede staat is bevonden. We streven ernaar het bedrag binnen 14 dagen na retourmelding terug te betalen.

Retour adres

de Suikervrije Bier Specialist
Ir. Hanlostraat 15
7547 RD  Enschede

 
Voor een correcte werking maakt deze website gebruik van cookies.
Webwinkel Keurmerk

Wij verkopen geen alcoholhoudende dranken aan jongeren onder de 18 jaar.
U dient 18 jaar of ouder te zijn om deze site te bezoeken.