de Suikervrije Bier Specialist

Gratis verzenden boven €85,00 (NL)

Gratis afhalen in Enschede

Verzendkosten €6,50 (NL)
cfa6911b80ca0f442f953e05dc72cdeb.gif
Webwinkel Keurmerk
Nieuwsbrief aanmelding
Aanmelden
Het bekijken en gebruiken van deze website betekent dat uw als gebruiker vertrouwen heeft in onze webwinkel. Graag geven wij u hierover aanvullende informatie.

Veilig bestellen bij de Suikervrije Bier Specialist

Voor de Suikervrije Bier Specialist is veiligheid erg belangrijk en wij behandelen uw gegevens dan ook strikt vertrouwelijk. Met onderstaande aanwijzingen kunt u ons en uzelf helpen om uw persoonlijke gegevens zo goed mogelijk te beveiligen.
 
  • Geef uw wachtwoord nooit aan iemand anders;
  • De volledige webshop van de Suikervrije Bier Specialist is voorzien van een SSL certificaat. Dit houdt in dat de vertrouwelijke gegevens die tussen onze webwinkel en u als klant uitgewisseld worden versleuteld zijn. De gegevens zijn niet “af te luisteren” door derden (hackers). De vertrouwelijke informatie van klanten (zoals persoonsgegevens, betalingsgegevens etc.) zijn door het SSL certificaat beveiligd. Dit is ook te zien aan de domeinnaam van onze webwinkel (https), dat staat voor een veilige verbinding;
  • Verspreid geen URL's (pagina hyperlinks) van webpagina's die u bekijkt wanneer u bent ingelogd in uw profiel.

Regels voor webshops
Een webshop moet aan bepaalde regels voldoen. Dat geldt ook voor onze webshop.
Op de website van consuwijzer.nl vindt u praktische adviezen over uw rechten als consument bij het online winkelen. Consuwijzer.nl is een initiatief van de Autoriteit Consument & Markt (ACM). De ACM houdt toezicht op de naleving van consumentenrecht en is onderdeel van het Ministerie van Economische Zaken, Landbouw en Innovatie.

De betaalproviders (PSP’s) die we aanbieden hebben een vergunning van De Nederlandsche Bank (DNB) voor het uitoefenen van de functie van betaaldienstverlener en voldoen aan de regels die door de DNB worden gesteld. Meer informatie over deze vergunning is terug te vinden op de website van de DNB.

 

Veilig online shoppen: wat kunt u zelf doen

Het doen van een aankoop loopt via je eigen PC/tablet/smartphone en je eigen netwerk. Neem voor uw eigen veiligheid de volgende zaken in acht:

Update uw pc regelmatig
Werk het besturingssysteem van uw computer/tablet/smartphone bij met de nieuwste updates. Update ook uw webbrowser (zoals Internet Explorer, Google Chrome, Safari of Firefox) naar de nieuwste versie en zorg voor een goede beveiliging.

Beveiligde wifi-verbinding
Gebruik bij online shoppen een beveiligde wifi-verbinding. Bij een onbeveiligde wifi-verbinding, zoals in een internetcafé of een andere gedeelde computer, weet u nooit of het netwerk goed beveiligd is.

Kies een sterk wachtwoord
Bij veel webwinkels moet u bij uw eerste bestelling een account aanmaken en kunt u zelf een wachtwoord kiezen. Gebruik dan een uniek, sterk wachtwoord. Dus niet een wachtwoord dat u ook voor andere diensten gebruikt, zoals uw e-mailaccount.

Check het webadres in de browserbalk
Hou bij het online afrekenen het webadres in de browserbalk in de gaten. Dit moet beginnen met 'https://'. Dat betekent dat de internetverbinding beveiligd is en afgeschermd voor onbevoegden.

Kies een veilig betaalmiddel
Er zijn veel verschillende manieren om uw online aankoop te betalen. Elke manier werkt anders en ze hebben ieder hun eigen risico's, of juist een extra 'vangnet' voor als het misgaat. Met iDeal betaalt u via de beveiligde webomgeving van uw bank, maar kunt u niet achteraf betalen. Als u betaalt met PayPal heb je aankoopbescherming; u krijgt bijvoorbeeld je geld terug als u uw aankoop niet ontvangt. En als u voor een manier van achteraf betalen kiest, betaal je pas als u uw bestelling ontvangen hebt.

Druk de betaalpagina af
Maak bij twijfel een afdruk van de betaalpagina en controleer uw bij- en afschrijvingen via internetbankieren, mobiel bankieren of afschriften. Is de afrekening niet in orde, neem dan direct contact met ons op. Soms kunt u uw geld ook terugkrijgen via de bank (storneren incasso), creditcardmaatschappij (chargebackregeling) of aankoopbescherming (bijvoorbeeld PayPal). Bewaar voor extra zekerheid ook een kopie en/of afdruk digitaal of op papier van iedere bestelling en orderbevestiging inclusief alle voorwaarden.

Klachtenprocedure
Kijk voor u aankoopt of een webshop een klachtenprocedure heeft of aangesloten is bij een onafhankelijke geschillencommissie. Zoals hierboven vermeld zijn wij aangesloten bij de Stichting WebwinkelKeur. Heeft u een klacht over ons? Wij horen het graag, wat ons betreft komen we er samen uit.

Let op de wijze van facturatie
Let goed op voordat je een aankoop doet of het een eenmalige aankoop of een abonnement is. In het geval van een abonnement is het erg belangrijk om te weten hoe de facturatie verloopt. Denk daarbij aan:
  • Wordt het automatisch verlengd en/of afgeschreven?
  • Kun je een doorlopend abonnement annuleren?
  • Wat gebeurt er als een betaling mislukt
Voor een correcte werking maakt deze website gebruik van cookies.
Webwinkel Keurmerk

Wij verkopen geen alcoholhoudende dranken aan jongeren onder de 18 jaar.
U dient 18 jaar of ouder te zijn om deze site te bezoeken.