de Suikervrije Bier Specialist

Gratis verzenden boven €85,00 (NL)

Gratis afhalen in Enschede

Verzendkosten €6,50 (NL)
cfa6911b80ca0f442f953e05dc72cdeb.gif
Webwinkel Keurmerk
Nieuwsbrief aanmelding
Aanmelden
Foto

Heeft u een café, restaurant of andere horecagelegenheid?

Wat is er prettiger als restaurant eigenaar als uw klanten tevreden zijn? Want een tevreden klant is een klant die vaker bij u zal terugkomen, en als ambassadeur kan fungeren voor nieuwe klanten, waardoor uw verkoopcijfers zullen stijgen. Door ook uw glutenvrije klanten optimaal te kunnen bedienen kunt u dit bereiken. Neem daarom vandaag nog de stap naar een nieuwe suikervrije en koolhydraatarme beleving voor uw klanten. Wij zijn een jong en gedreven team dat passie voor de horeca combineert met kennis en ervaring op het gebied van suikervrije en koolhydraatarme bieren. Samen met ondernemers kijken wij waar het verwachtingspatroon van de gast ligt en hoe we dit kunnen overtreffen.

Gelukkig kunnen consumenten met een suikervrij en koolhydraatarm dieet tegenwoordig in veel restaurants, cafés en andere horeca gelegenheden terecht om te kunnen genieten van een heerlijke en perfect bereide maaltijd die is afgestemd op hun dieetwensen. De positieve ervaringen van uw klanten om bij u een maaltijd te kunnen nuttigen kan nog worden versterkt door het mogelijk te maken om ook een heerlijk suikervrij en/of koolhydraatarm biertje kunnen drinken.

Tot heden konden suikervrije en/of koolhydraatarme consumenten alleen thuis een biertje nuttigen. In de horeca bestond deze mogelijkheid nog niet. De Suikervrije Bier Specialist brengt daar nu verandering in. Vanaf nu kunt u uw suikervrije en/of koolhydraatarme gasten ook voorzien van een heerlijk biertje. Laat u verassen door de uitgebreide mogelijkheden die wij u kunnen bieden en maak de stap in een suikervrije en/of koolhydraatarme klantbeleving.

 

Heeft u een reformwinkel, slijterij, webshop of ander retail bedrijf?

Het assortiment aan beschikbare suikervrije en/of koolhydraatarme artikelen is de afgelopen jaren gelukkig aanzienlijk uitgebreid. Hierdoor hebben diabetes patiënten een steeds grotere keus uit suikervrije en/of koolhydraatarme artikelen. Er is tegenwoordig haast wel voor elk product wel een suikervrij en/of koolhydraatarm equivalent te vinden.

Echter op het gebied van bieren is deze keuze (nog) niet zo uitgebreid. Daar brengt de Suikervrije Bier Specialist vanaf heden verandering in. De Suikervrije Bier Specialist wil uw aanspreekpunt zijn als u op zoek bent naar natuurlijke, heerlijke en smaakvolle bieren die een diabetes patiënt zonder problemen kan drinken. Daarom levert de Suikervrije Bier Specialist uitsluitend
suikervrije en/of koolhydraatarme bieren.

De
suikervrije en koolhydraatarme bieren die de Glutenvrije Bier Specialist levert, zijn met zorg gekozen uit geselecteerde brouwerijen over de gehele wereld. Deze brouwerijen brouwen stuk voor stuk met veel vakmanschap, liefde en toewijding hun bieren. De Suikervrije Bier Specialist hecht er zeer veel waarde aan om u een breed assortiment te kunnen bieden. Wij houden daarom scherp de ontwikkelingen op het gebied van suikervrije en koolhydraatarme bieren in de gaten om uw klanten van de laatste ontwikkelingen te kunnen laten genieten.

De toevoeging van
suikervrije en koolhydraatarme bier aan het assortiment van uw reformzaak, slijterij, natuurwinkel, webshop/online winkel etc. kan daarom een waardevolle uitbreiding zijn van het assortiment dat u aanbied.

 

Meer informatie?

Nieuwsgierig? Neem dan vrijblijvend contact met ons op via onze e-mail verkoop@suikervrijebierspecialist.nl, via twitter @suikervrijbier of bel (+31) 53 231 2457.

Let op: bestellingen door zakelijke klanten kunnen niet worden besteld via onze webshop. Deze bestellingen kunnen worden doorgegeven via het e-mail adres verkoop@suikervrijebierspecialist.nl

(foto van Ben Husmann -
www.flickr.com/photos/benhusmann/)

Velden met een * zijn verplicht om in te vullen.

Voor een correcte werking maakt deze website gebruik van cookies.
Webwinkel Keurmerk

Wij verkopen geen alcoholhoudende dranken aan jongeren onder de 18 jaar.
U dient 18 jaar of ouder te zijn om deze site te bezoeken.